Denizli'de silahlı saldırı! Kadını pusu kurarak vurdu

TAKİP ET

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, evinden çıktıktan sonra otomobilinde seyahat eden Buse Bulut, bir motosikletli saldırgan tarafından durduruldu ve silahlı saldırıya uğradı. Bulut, bacağından tabancayla vurularak yaralandı. İncelemeler sonucunda saldırganın, evin önünde yaklaşık 2 saat beklediği tespit edildi.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Hallaçlar Mahallesi 3002 Sokak'ta meydana geldi. Evinden çıkan Buse Bulut, otomobiline bindikten kısa bir süre sonra belirsiz kimlikli ve plakasız bir motosiklet sürücüsü tarafından önü kesildi. Bulut, aracından inerken saldırgan tarafından sol bacağından tabancayla vuruldu ve yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Bulut, bir kurşunun isabet ettiği bacağıyla birlikte ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada, saldırganın Bulut'un evinin önünde yaklaşık 2 saat beklediği belirlendi. Saldırganın yakalanması için polis, çalışmalarını sürdürmektedir.

Denizli Merkezefendi pusu