Denizli'de Otomobille Kamyonet Çarpıştı: 2 Ölü, 4 Yaralı

TAKİP ET

Denizli'nin Tavas ilçesinde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, karı- koca yaşamını kaybederken, 1'i ağır olmak üzere 4 kişide yaralandı.

Tavas ilçesinde dün akşam saat 18.00 sularında Gümüşdere Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 50 yaşındaki Hüseyin İlkinci idaresindeki 20 DG 117 plakalı otomobil Tavas yönüne ilerlerken, karşı şeritten gelmekte olan 33 yaşındaki Rukiye Erçıktı yönetimindeki 09 JF 009 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazanın çevredekiler tarafından 112 Aciil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza mahalline gelen sağlık ekibinin ilk kontrolünde Hüseyin İlkinci’nin kaza mahallinde yaşamını kaybettiği tespit edildi.

İlkinci’nin idaresindeki otomobilde yolculuk eden eşi 50 yaşındaki Zehra İlkinci, kızı Şerife İlkinci ile kamyonetin sürücüsü Rukiye Erçıktı ve kamyonet tespit yolculuk eden 45 yaşındaki Mehmet Ali Erçıktı ve 15 yaşındaki Sıla Erçıktı, itfaiye ekiplerinin çalışması neticesinde araçlarda sıkıştıkları yerden çıkartılarak, sağlık ekiplerince ambulanslarla Tavas Devlet Hastanesi'ne nakledildi.

Jandarma ekiplerinin kaza mahallinde yaptığı incelemenin ardından kaza mahallinde yaşamını kaybeden Hüseyin İlkinci’nin cansız bedeni, otopsi işlemi için Tavas Devlet Hastanesi morguna gönderildi. 

Eşi Hastanede Yaşamını Kaybetti

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulduktan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Zehra İlkinci de hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını kaybetti. Kızı Şerife İlkinci’nin ise ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati riskinin sürdüğü öğrenildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati risklerinin olmadığı belirtilirken; kazayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

Denizli Tavas Trafik Kazası