Denizli'de hayvanat bahçesinde korku dolu anlar! Küçük çocuk ölümden döndü

TAKİP ET

Denizli'de bir hayvanat bahçesinde Irak uyruklu 8 yaşındaki Basın Osama'yı devenin çitlerine yaklaşması sonucu devenin saldırısına uğradığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Deve, baş ve boyun kısmından çocuğu ısırıp yaklaşık 2 metre havaya savurdu. Olayı gören diğer vatandaşlar panik yaşayarak korkunç olayı izledi. Fakat çevrede bulunan bir kişi çocuğu devenin ağzından kurtarmayı başardı. 

İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı çocuk Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Söz konusu olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi ve görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Çamlık Mesire Alanı Hayvanat Bahçesi yetkililerince konu hakkında yazılı açıklamada bulunarak, “2 gün önce çamlık mesire alanında meydana gelen olayda, çeşitli hayvanları ziyaret ettikten sonra yasak olmasına rağmen develere fazla yaklaşan bir çocuk, ailesinin de anlık olarak yanında bulunmaması sonucu, deve tarafından aniden başından ve boynundan ısırılarak yaralanmıştır. Görevlilerimiz 112 Acil Servis’i arayıp, bir yandan da alanda gerekli önlem ve müdahaleleri yapmıştır. Ardından hastaneye kaldırılıp, tedavisi yapılan çocuğun durumunun iyi olduğu bilgisi bize geldi” ifadeleri yer aldı.

Denizli hayvanat bahçesi