Denizli'de boşanmak isteyen eşini kafasından vurup, intihar etti

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan üzücü olayda, şiddet mağduru Elif Ulubey (47), kendisini takip eden eşi Ahmet Ulubey (52) ile bir markette karşılaştı. Evden ayrılıp boşanma davası açtığı eşiyle yaşadığı tartışma korkunç bir trajediye dönüştü. Ahmet Ulubey, yaşanan tartışma esnasında belinden çıkardığı tabanca ile eşini başından vurduktan sonra intihar etti.

Olay, Zeytinköy Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Elif Ulubey, şiddet gördüğü gerekçesiyle 5 ay önce evden ayrılarak eşi Ahmet Ulubey'e boşanma davası açmıştı. Olay günü akşam saatlerinde markete gelen Ahmet Ulubey, eşini takip ederek konuşmak istediğini söyledi. Ancak Elif Ulubey'in reddetmesi üzerine aralarında tartışma başladı. Ahmet Ulubey, birden belinden tabancasını çıkararak eşine ateş etti. Bu trajik anlar, marketteki müşterilerin şok içinde izlediği bir manzaraya dönüştü. Elif Ulubey ağır yaralanırken, Ahmet Ulubey ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Market çalışanlarının acil sağlık ve polis ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, durumu değerlendirdi. Elif Ulubey, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, kurşunun başını sıyırdığı ve durumunun ağır olmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Elif Ulubey'in daha önce kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle üç ayrı koruma kararı aldırdığı, 5 ay önce de boşanma davası açtığı öğrenildi. İncelenen güvenlik kameraları ve olay yeri incelemesi sonucunda daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor.

Denizli cinayet ölüm haberi