Denizli'de bir restoranda çıkan kavgada 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı

TAKİP ET

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir restoranda yaşanan olayda, işyeri sahibiyle müşteriler arasında yaşanan silahlı kavgada 27 yaşındaki Mestan Çuhlaoğlu yaşamını yitirdi 6 kişi ise yaralandı.

Bugün yaşanan olay, saat 04.00 sularında Gürpınar Mahallesindeki Çakıl adlı bir restoranda yaşandı. Restoran işletmecisi Yavuz Demirel ile mekandaki müşteriler arasında tartışma yaşandı. Tartışma, iki kişinin arkadaşlarının da olaya dahil olması üzerine kavgaya dönüştü. 

KAVGA ÇOK SAYIDA YARALI

Çıkan kavgada, tabanca ile tüfekler ateşlendi. Olayda, vücuduna saçmalar isabet alan Mestan Çulhaoğlu yaşamını yitirirken, Yavuz Demirel, Gani Çelik, Abdullah Çankaya, Musa Kızkapan, Tayfun Eren ve Mustafa Özdemir ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Görgü tanıklarının olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerini yapmasından sonra yaralılar ambulanslar ile çevredeki hastanelere sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan Mustafa Özdemir’in sağlık durumunun ise ciddi olduğu ifade edildi.

OLAY HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Restoranın işletmecisi Yavuz Demirel’in kullandığı tüfekten çıkan saçmalar ile yaşamını yitirdiği tespit edilen Mestan Çulhaoğlu’nun ölü bedeni jandarmanın olay yerindeki incelemelerinden sonra otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Kavganın sebebi araştırılırken, jandarma, olay hakkında soruşturma açtı.

Denizli Çivril cinayet