Denize İç Çamaşırı İle Girme Kavgası Kanlı Bitti: 3 Yaralı

TAKİP ET

Ordu'da bulunan bir sahilde denize iç çamaşırı ile girme kavgası çıktı. Çıkan kavga büyüyünce kan gövdeyi götürdü, 3 kişi yaralandı.

Ordu’da bulunan bir sahilde denize iç çamaşırı ile girme kavgası çıktı. Çıkan kavga büyüyünce kan gövdeyi götürdü, 3 kişi yaralandı. 

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesindeki bir sahilde iç çamaşırı kavgası çıktı. Sahile serinlemek için gelen vatandaşlar bir grubun denize iç çamaşırları ile girdiğini gördü. Vatandaşlar iç çamaşırları ile denize giren grubu uyardı. İlk uyarıyı ciddiye almayan grup kimseye aldırış etmeden iç çamaşırları ile denize girmeye devam etti. Olayın sonrası ise kanlı bitti. 

SÖZLÜ TARTIŞMA DARP’A DÖNÜŞTÜ

Çevrede rahatsız olan vatandaşlara aldırış etmeden iç çamaşırları ile suya girmeye devam eden grup tartışmaya neden oldu. Vatandaşlar ile grup arasında başlayan sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. İki grup arasında çıkan kavgada yumruklar havada uçuşurken olayın sonunda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

İki grup arasında çıkan kavga ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi ile ayrıldı. Olayın sonunda 3 kişinin yaralanarak ambulanslarla hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya karıştıkları belirlenen 10 kişiyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Sahilde yaşanan gergin anlar çevredeki vatandaşları olumsuz etkilerken polis ekipleri gerginliğin büyümemesi için sahil bölgesinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaşanan kavga ile ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi.

 

ordu altınordu sahil deniz vatandaşlar iç çamaşırı kavga 3 yaralı kanlı kavga