Denize Atladı, Kurtarılınca Kurtaran Kişiyi Pişman Etti!

TAKİP ET

İstanbul'da Suriyeli bir kadın denize atladı. Olayı gören bir vatandaş hemen olaya müdahale ederek kurtardı. Bunun üzerine yaşananlar son derece garipti.

İstanbul Fatih'te ilginç bir olay meydana geldi. Bölgede denize atlayan Suriye uyruklu genç kadını bölgede tekne çalışanı olarak görev yapan bir kişi kurtardı. Ardından kendisini kurtaran adama minnet etmesi beklenen kadın büyük bir şaşkınlığa sebep oldu. Genç kadın kendisini kurtaran adamı hırsızlıkla suçlayınca bir anda ortalık karıştı. 

Suriyeli kadın olay yerine çağrılan ambulansla birlikte hastaneye kaldırıldı. Ancak hırsızlıkla suçladığı kişi kurtardığına pişman oldu. Bu sırada kadının şikayeti üzerine ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Kurtarıldıktan sonra genç kadının şikayeti ve tepkileri etraftaki kalabalık tarafından da büyük şaşkınlıkla karşılandı. 

KURTARDIĞINA PİŞMAN OLDU

Balat sahilinde meydana gelen olayda bir taksiden inen Suriye uyruklu kadın deniz kenarına geldikten sonra denize atladı. Bir süre denizde çırpınmaya başladı. O sırada olayı gören tekne çalışanı hemen denize atlayarak kadını sudan çıkardı. Ardından hemen olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. İlk müdahale gelen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. 

Suriyeli kadın kendisini kurtaran adama teşekkür etmek yerine şikayetçi oldu. Cep telefonunu çaldığını iddia etti. Bunun üzerine ortalık karıştı. Cep telefonun bulunamaması üzerine bir arama yapıldı. Etrafta tepkiler yükselirken hastaneye kaldırılan kadının ardından kendisini kurtaran adam polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Etraftaki görgü tanıkları ise adamı savundular. 

denize atladı hırsızlık suriyeli kadın