Denizde cansız bedeni bulunan kadın hayvanları için yaprak keserken dereye düşmüş

TAKİP ET

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi'nde, denizde 'T' şeklindeki dalgakıranların arasında hareketsiz yatan bir ceset, geçtiğimiz günlerde jandarma ekiplerinin devriye gezisi sırasında keşfedildi. Cinsiyeti kadın olan kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Cesedin kimliğini belirlemek için geniş çaplı çalışmalar başlatıldı.

Cesedin bulunduğu kayalık alandan çıkarılması için Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma, AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri seferber oldu. Ancak yüzü tanınmayacak halde olan cesedin kimliği henüz belirlenememişti.

Olayın üzerinden geçen sürede, cesedin kimliği için önemli bir gelişme yaşandı. 55 yaşındaki Naciye Yılmaz'ın ailesi, yakınlarının kayıp olduğunu bildirdi. Naciye Yılmaz'ın 10 Temmuz'da hayvanları için kayalık bölgede yaprak keserken dengesini kaybederek dereye düştüğü öğrenildi.

Ceset üzerinde yapılan incelemeler ve alınan doku örnekleri sonucunda, denizde bulunan cesedin gerçekten Naciye Yılmaz'a ait olduğu kesinlikle tespit edildi. Yılmaz'ın yarın defnedileceği açıklandı.

Fatsa ilçesini hüzne boğan bu olayda, Naciye Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

Ordu deniz cansız beden