Deniz Çakır Hakkında Flaş Gelişme! 1 Yıla Kadar Hapis Cezası İstendi!

TAKİP ET

Oyuncu Deniz Çakır'ın Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta bir kafede bulunan bazı kadın müşterilere karşı söylediği sözlere ilişkin "halkın bir kesimini, sosyal, sınıf, din, mezhep, cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçunu Iddiası ile hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Deniz Çakır'ın ifadesine de yer verildi. Çakır'ın ifadesinde ''Burası Arabistan mı?'yı kendi arkadaşlarıma dedim' dediği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş'ta bir kafede oturan kadınlarla tartışma yaşamış ve kadınlar konuyu yargıya taşımıştı. Yapılan incelemeler sonucunda savcılık Deniz Çakır hakkında iddianame hazırladı. İddianamede Deniz Çakır'ın "halkın bir kesimini, sosyal, sınıf,  din, mezhep, cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama "Suçunu işlediği belirtilerek hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.

DENİZ ÇAKIR’IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın verdiği ifadede Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede yer aldı. Çakır ifadesinde 'Burası Arabistan mı?'yı kendi arkadaşlarıma dedim' dedi. 

son dakika deniz çakır hapis cezası son dakika haberi