Deniz Baykal'ın Doktorundan Son Dakika Açıklaması: Durumu Ciddi Her An…

TAKİP ET

Dün geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Deniz Baykal'ın doktorundan son dakika açıklaması geldi. Üçüncü kez ameliyata alınan Baykal'ın durumu hakkında açıklama yapan doktoru durumunun ciddi olduğunu ve her an hayati tehlikesinin olduğunu söyledi.

Dün geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Deniz Baykal’ın doktorundan son dakika açıklaması geldi. Üçüncü kez ameliyata alınan Baykal’ın durumu hakkında açıklama yapan doktoru durumunun ciddi olduğunu ve her an hayati tehlikesinin olduğunu söyledi.

CHP’nin eski genel başkanı olan ve şimdilerde CHP Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal dün beyin ana damarının tıkanması nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Bugün akşam saatlerinde üçüncü ameliyatını geçiren Baykal’ın doktorundan gelen son dakika açıklamasında Baykal’ın durumunun ciddi olduğu ve her an hayati tehlikesinin bulunduğunu söylediği öğrenildi.

‘DURUMU CİDDİ’

Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, Baykal’ın şu anda uyutulduğunu ve bilincinin kapalı olduğunu belirtirken durumunun ciddi olduğunu da söyledi. 

‘HAYATİ TEHLİKE HER AN VAR’

Açıklamalarına devam eden İbiş, Baykal’ın beyninde oluşan kanama ve ödemin üst düzeyde seyrettiğini ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü söyledi. Baykal’ın rahatsızlığının başından itibaren hayati tehlikesinin bulunduğunu söylediklerini ve durumunun ciddi olduğunu belirtirken ağır bir beyin hasarı geçirdiği için her an hayati tehlikesi olduğunu aktardı. Baykal’ın durumunda bazı olumsuzluklar yaşandığını aktaran İbiş, umutlarını koruduklarını ve Baykal’ın rahatsızlığının ciddiyeti nedeniyle duyacağı her  sesin daha fazla oksijen ihtiyacı olmasından dolayı şimdilik uyutuldupu bilgilerini de paylaştı. 

 

Deniz Baykal Doktor Erkan İbiş sağlık durumu açıklama durumu ciddi