Deniz Baykal'ın Beyin Ölümü Gerçekleşti Mi? CHP'li Vekillerden Hastane Önünde İlk Açıklama

TAKİP ET

Yaşadığı rahatsızlık sonucunda acilen hastaneye kaldırılan ve üç ayrı ameliyat geçiren Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. En son doktorunun yaptığı açıklamada Baykal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin olduğu belirtilmiş ve yoğun bakımda uyutulduğu bilgisi verilmişti. Baykal'ın beyini ölümü gerçekleştiği iddialarının ardından CHP'li vekiller hastane önünden açıklamada bulundu.

Yaşadığı rahatsızlık sonucunda acilen hastaneye kaldırılan ve üç ayrı ameliyat geçiren Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. En son doktorunun yaptığı açıklamada Baykal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin olduğu belirtilmiş ve yoğun bakımda uyutulduğu bilgisi verilmişti. Baykal’ın beyini ölümü gerçekleştiği iddialarının ardından CHP’li vekiller hastane önünden açıklamada bulundu.

Deniz Baykal’ın yaşadığı sağlık problemi hakkında doktoru Erkan İbiş açıklama yapmış ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu yoğun bakımda uyutulduğunu söylemişti. Baykal’ın sağlık durumu hakkında sosyal medyada hızla yayılan beyin ölümü gerçekleşti iddiaları CHP’li vekilleri alarma geçirdi. Hastane önüne gelen isimlerden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Baykal hakkında çıkan iddialar hakkında açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

İDDİALAR ENDİŞE YARATTI

Deniz Baykal’ın tedavi görmekte olduğu İbn-i Sina Hastanesi bahçesinde gazetecilere açıklama yapan Özgür Özel, sosyal medyada ortaya atılan ve büyük endişe yaratan beyin ölümü gerçekleşti iddialarına, doktorların Baykal’ın sağlık durumu hakkında en son yaptığı açıklamayı hatırlatarak Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında henüz bir değişim olmadığını ve durumunun stabil olduğunu söyledi. Sağlık durumu hakkında kötü bir gidişat olmadığını aktaran Özel, yarın sabah Baykal’a tomografi çekileceğini söyledi. 

CHP’Lİ VEKİLLER HASTANEYE KOŞTU

Ortaya atışan iddialar sonrasında çok sayıda CHP’li vekilin hastaneye akın ettiği öğrenilirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da gece saatlerinde Baykal’ı ziyaret ettiği belirtildi.