Deniz Baykal'dan Sevindiren Haber: Yoğun Bakımdan Çıkıyor!

TAKİP ET

CHP Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal, rahatsızlanarak apar topar kaldırıldığı hastanede yaklaşık 40 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. Baykal'ın doktoru Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş yaptığı açıklamada, Baykal'ın yoğun bakımdan çıkacak duruma geldiğini söyledi.

CHP Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal, rahatsızlanarak apar topar kaldırıldığı hastanede yaklaşık 40 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. Baykal’ın doktoru Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş yaptığı açıklamada, Baykal’ın yoğun bakımdan çıkacak duruma geldiğini söyledi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 16 Ekim 2017 tarihinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Deniz Baykal yaklaşık 40 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Herkes Baykal’ın sağlık durumu hakkında sevindiren haberi beklerken haber Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş tarafından geldi. İbiş, Baykal’ın yoğun bakımdan çıkacak duruma geldiğini ve sağlık durumunun daha iyiye gittiğini söyledi.

‘YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK DURUMDA’

Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan İbiş, sağlık durumunun daha iyiye gittiğini ve yaklaşık 40 gündür kaldığı yoğun bakımdan çıkabilecek duruma geldiğini söyledi. Öte yandan Deniz Baykal’ın herkese selam ve sevgilerini ilettiğini söyleyen İbiş, Baykal’ın yoğun bakımdan çıkabilecek duruma geldiğini ailesi tarafından verilen kararda 10 gün içinde yurt dışına fizik tedavi için gitme kararı alındığını belirtti. Ayrıca İbiş, Baykal’ın konuşabildiğini, yazabildiğini ve Türkiye’nin gündemini yakından takip edebildiğini de aktardı.

 

Deniz Baykal Sağlık durumu nasıl Doktordan açıklama Erkan İbiş Deniz Baykal yoğun bakımdan çıkıyor mu