Deniz Baykal Hastaneye Kaldırılarak Yoğun Bakıma Alındı: Sağlık Durumu Nasıl?

TAKİP ET

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal bugün fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı ilk hastaneye geldiğinde ana damarının tıkalı olduğunu ve anjiyo ile tıkanan damarın açıldığını belirtti.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal bugün fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Baykal’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı ilk hastaneye geldiğinde ana damarının tıkalı olduğunu ve anjiyo ile tıkanan damarın açıldığını belirtti. 

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, bugün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Baykal’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bahaddin Güzel, Baykal’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

BEYİN ANA DAMARI AÇILDI

Hastaneye kaldırılan Baykal’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan Güzel, Baykal’ın hastaneye geldiğinde beyin ana damarının tıkalı olduğunu ve anjiyo yapılarak ana damarın açıldığını söyledi. Öte yandan Baykal’ın damar tıkanıklığı nedeniyle sol kolu ve sol bacağının güçsüzlük çektiğini ancak tedavinin tamamlanması sonucunda güçsüzlüğün giderileceğini belirtti. Baykal’ın bilincinin açıldığını söyleyen Güzel, bu gibi durumlarda her zaman hayati tehlikenin bulunduğunu ancak ciddi bir problem görülmediğini de aktardı.

KARISI HABERİ ALIR ALMAZ ANKARA’YA GELDİ

Babalarının rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını öğrenen kızı ve oğlu hemen hastaneye koşarken haberi alan eşi de hemen Ankara’ya hareket etti. 

CUMHURBAŞKANI BAYKAL’IN SAĞLIK DURUMUNU ÖĞRENDİ

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında hastaneden bilgi aldı. Erdoğan’ın Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’i telefonla arayarak bizzat Baykal’ın sağlık durumunu öğrendiği ve durumun yakın takipçisi olduğu belirtildi.

 

CHP Deniz Baykal Hastane ana beyin damarı sağlık durumu Cumhurbaşkanı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Yoğun bakım