Deniz Akkaya Takipçisini Rezil Etti

TAKİP ET

Deniz Akkaya, sosyal medyadan kendisine çirkin ve şaşı diyen takipçisinin fotoğrafını paylaştı.

Deniz Akkaya, sosyal medyadan kendisine çirkin ve şaşı diyen takipçisinin fotoğrafını paylaştı.

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabına bir kadın takipçisi tarafından yapılan çirkin ve şaşı yorumuna dayanamadı ve yorumu yapan takipçisinin fotoğrafını paylaştı. Deniz Akkaya, takipçileri tarafından sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

İşte o paylaşım:

Birçok takipçisi Deniz Akkaya'nın kendisini eleştiren takipçisiyle bu şekilde alay etmesini eleştirdi. Eleştirilerin üzerine "Bana durduk yere hakaret edeni afişe etme hakkına kanunen sahibim" diyen Akkaya, takipçilerini iyice kızdırdı. Ünlü modelin, estetiksiz fotoğraflarını paylaşan takipçileri "O kadın da senin kadar estetik yaptırsa senin gibi güzel olur" dedi. Akkaya'nın instagram'dan resmini paylaştığı takipçisi ise hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Deniz Akkaya'ya Gelen Tepkiler

– Onlarca estetik operasyonu geçirmiş Deniz Akkaya'nın bir takipçisini çirkinlikle suçlaması; son derece çirkin ve trajikomik. – Deniz Akkaya, burnundan yüzünün belli olmadığı günleri ne çabuk unutmuş. Biraz eleştiriye açık olsa keşke. – Bence Deniz Akkaya, iyi yapmış. Birini takip ediyoruz diye her şeyi söyleme hakkımız yok. – Estetikle güzel olmuş ama bence Deniz Akkaya insan olamamış. – Deniz Akkaya, kesinlikle haklı. Aynaya bakmadan milletin şaşılığıyla dalga geçenlere ders olsun. – Deniz Akkaya'nın takipçisinin fotoğrafını 'sen çirkinsin' diye paylaşmasından ben utandım.  

deniz akkaya deniz akkaya takipçisini rezil etti