Deniz Akkaya'nın SMA hastalarına yönelik sözleri tepki topladı

TAKİP ET

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen eski manken Deniz Akkaya'ya SMA hastalarıyla ilgili söylediği sözlerden dolayı binlerce tepki geldi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen eski manken Deniz Akkaya’ya SMA hastalarıyla ilgili söylediği sözlerden dolayı binlerce tepki geldi. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın SMA hastalarıyla ilgili açıklamalarını ele alan ve Sandal’a açıklamalarından dolayı tepki gösteren Deniz Akkaya, ‘SMA hastalarından önce aylardır evde işsiz oturan müzisyenler var önce onlara sahip çıksın’ dedi. 

SMA Hastalarıyla İlgili Yorumu Tepki Topladı

Deniz Akkaya’nın Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalar sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, SMA hastası çocuklar için kendisine çok sayıda paylaşım ricası geldiğini ancak gelen yardım taleplerinin hepsine cevap veremediğini ve bu sebeple suçluluk duyduğuna dair ifadeler kullanmasını yorumlayan Akkaya, SMA hastalarından önce aylardır evde işsiz oturan müzisyenler olduğunu söyleyip ‘Önce onlara sahip çıksın’ dedi.

‘İntihar Eden Müzisyen Arkadaşlarımız Var’

Mustafa Sandal’ın SMA hastası çocuklara yardım edilmesi gerektiğiyle ilgili açıklaması üzerine yorumda bulunan Akkaya, ünlü sanatçı Işın Karaca ile konuştuğunu ve çocuğuna mama alamadığı için kendini dolaba asarak intihar eden müzisyenler olduğunu belirtti ve
‘Önce dibindekilere sahip çıksın’ ifadelerine yer verdi. 


Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Canlı yayında SMA hastası çocuklarla ilgili yaptığı açıklamalarla tepki toplayan Deniz Akkaya, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı ‘Deniz Akkaya’ etiketi altında söz konusu açıklamalara tepkisini dile getirdi. 
 

deniz akkaya söylemezsem olmaz sma mustafa sandal sosyal medya