Deniz Akkaya Canlı Yayında Seyhan Soylu'nun Elini Öptü

TAKİP ET

Son günlerde gündemden düşmeyen ünlü model Deniz Akkaya, uzun bir süredir küs olduğu Seyhan Soylu ile barıştı. Akkaya, Soylu'nun programına katılarak elini öptü.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programından olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya gündemden düşmüyor. Sivri çıkışlarıyla bilinen Akkaya, uzun bir süredir küs olduğu Seyhan Soylu ile aralarındaki buzları eritti.
 

Akkaya, Soylu’nun Elini Öptü


Flash TV ekranlarından yayınlanan Al Sana Haber programının moderatörlüğünü yapan Seyhan Soylu ile ünlü model Deniz Akkaya arasındaki buzlar eridi. Söylemezsem Olmaz programındaki işinden olaylı bir şekilde ayrılan Akkaya, programdan neden ayrıldığını Al Sana Haber programına bağlanarak anlattı. Dün yayınlanan bölüme konuk olan ünlü modelin Seyhan Soylu’nun elini öpmesi ise gündem oldu.
 

"Ben Onun Ablasıyım"

Uzun bir süredir aralarında soğuk rüzgarlar esen ikilinin, Akkaya’nın Beyaz Tv’de ki Söylemezsem Olmaz programından ayrılmasının ardından küslük bitti. İlk olarak telefonla Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı magazin programına bağlanan Akkaya, programdan neden ayrıldığını açıkladı. Sonrasında ise programa konuk olarak katılmasıyla birlikte canlı yayında ilginç anlar yaşandı. Programın bitmesine yakın, başka bir  çekime yetişmek zorunda olduğu için ayrılmak isteyen ünlü model Deniz Akkaya’ya Seyhan Soylu elini uzattı. Bir anda şaşkına dönen Akkaya, Soylu’nun elini öperek alnına koydu.
Sonrasında ise Soylu, "Ben onun ablasıyım bizim örf ve adetimizde büyüklerin eli öpülür" şeklinde konuştu.

 

deniz akkaya seyhan soylu