Demir Çubuk Ağzından Girip Kafasından Çıkmıştı! Talihsiz Çocuk Hakkında Hastaneden Yüreklere Su Serpen Açıklama

TAKİP ET

Zonguldak'ta bisiklet süren 7 yaşındaki Fırat, demir çubukların üzerine düştü ve ağzından giren demir çubuk kafasından çıktı. Hastanede ameliyata alınan küçük çocuk hakkında ise sevindirici bir açıklama yapıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Zonguldak’ta bisiklet süren 7 yaşındaki Fırat, demir çubukların üzerine düştü ve ağzından giren demir çubuk kafasından çıktı. Hastanede ameliyata alınan küçük çocuk hakkında ise sevindirici bir açıklama yapıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Zonguldak’ta kot farkının bulunduğu evinin önündeki noktada bisiklete binen 7 yaşındaki Semail Fırat B., dengesini kaybetti ve ardından inşaat alanına düştü. İnşaat alanına düştüğü sırada ise oradaki demir çubuklardan bir tanesi talihsiz çocuğun ağzından girdi ve kafasından çıktı. Feci olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine ise küçük çocuk hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 

SAĞLIK DURUMU İYİ 

Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hemen ilk müdahalesi yapılan küçük çocuk daha sonra ise ameliyata alındı. 4.5 saat süren ameliyat sonrasında ise küçük çocuk hakkında hastane yönetiminden bir açıklama geldi ve durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Minik Fırat’ın ameliyatının başarılı geçtiğini ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını söyleyen Doç.Dr. Bekir Bakkal, "Hastanemize intikal eden hastanın ilk önce hava yolu güvenliği sağlandı. Daha sonra AFAD ekipleri tarafından metal çubuğun kafatasından çıkan kısmı kesilerek çıkarıldı. Sırasıyla beyin cerrahisi, kulak-burun-boğaz ile plastik cerrahi ekipleri, kendi branşlarında ameliyatı tamamladılar. Çocuğun, dün akşam saat 23.00 civarında ameliyatı tamamlanmış oldu. Hastamızın tedavisi, çocuk yoğun bakım ünitemizde devam ediyor" ifadelerini kullandı.   

 

Zonguldak Zonguldak yerel haberler Zonguldak haberleri haberler gazete haberleri