Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta sürpriz konuklar

TAKİP ET

Sabahlara renk katan ve ekranların sevilen ikilisi haline gelen Demet Akalın ve Alişan, hafta içi her gün Star TV ekranlarında sabah kahvaltılarınıza eşlik etmeye devam ediyor.

Sabahlara renk katan ve ekranların sevilen ikilisi haline gelen Demet Akalın ve Alişan, hafta içi her gün Star TV ekranlarında sabah kahvaltılarınıza eşlik etmeye devam ediyor. İki yakın dost canlı yayında sevilen şarkılarıyla büyük bir müzik ziyafeti yaşatırken konuk ettikleri ünlü isimlerle de herkesi ekran başına topluyor. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü konukları kimlerdi? İşte tüm detaylar…

Stüdyoda Türkü Rüzgarı

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü canlı yayınında türkü rüzgarı yaşandı. Canlı yayın konuğu olan Onur Şan ve Deniz Toprak, sevilen türkülerini seslendirirken kendileriyle ilgili hiç bilinmeyenlere de değindi. İki ünlü ismin dışında sağlığa dair çok özel tarifler veren Dr. Elif Güveloğlu ve enfes yemek tarifleriyle Şef Suna Aydın’da bugünkü yayının konukları arasında yer aldı.




Koronavirüs Salgını Sık Sık Ele Alınıyor

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta tüm dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizde de etkisini sürdüren koronavirüs salgını sık sık ele alınıyor. Dün canlı yayın konuğu olan Uzman Eczacı Hülya Kayhan, ekran başındaki izleyenlere nefes açan doğal sprey tarifi verdi. Yine canlı yayın konukları arasında olan Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta’da koronavirüse karşı hangi önlemlerin alınması gerektiği konusunda bilgiler verdi. 

Mutfakta Çok Leziz Tarifler

Ünlü sanatçılardan sağlık konularına kadar her konunun ele alındığı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının mutfak bölümünde ise çok leziz tariflere yer veriliyor. Dünkü canlı yayında Gaziantep usulü baklava yapımının püf noktalarına değinildi ve mutfakta Gaziantep usulü baklava tarifi verilerek yapım aşaması tek tek gösterildi.


 

demet ve alişan onur şan