Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta Roman rüzgarı

TAKİP ET

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta bugün yine birbirinden renkli konuklar yer alacak. 

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün yine birbirinden renkli konuklar yer alacak. Hafta içi her gün canlı olarak ekrana gelen ve sabahlara neşe katan Demet Akalın ve Alişan ikilisi bugün ekranlarda yine enerji saçacak. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 6 Ekim 2020 konukları kimler? İşte tüm detaylar…

Canlı Yayında Roman Rüzgarı Esecek

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün canlı yayında yine renkli ve enerji dolu konuklar izleyiciyle buluşacak. Kobra Murat ve Solmaz Çiros bugün canlı yayın konukları olacak. Kobra Murat, eğlenceli şarkılarıyla ekran başındaki izleyiciyi coştururken Solmaz ise muhteşem danslarıyla herkesi ekrana kilitleyecek. Uzman Psikolog Ramazan Saygın Şimşek ve Uzman Psikolog Esra Ezmeci bugünün konukları arasında yer alacak.




Demet Akalın ve Alişan’ın Dünkü Konukları

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta dün yeni haftanın ilk gününde sevilen şarkılarıyla Hüseyin Kağıt konuk olarak yer aldı. Stüdyoda Ankara havası estiren Ayşe Dinçer şarkılarıyla programa renk katarken Prof. Dr. Kadir Demir ise mide ve bağırsak sağlığına dair önemli bilgilerle canlı yayında yer aldı. Müziğin ve en özel bilgilerin yer aldığı sevilen programda dün yine muhteşem anlar yaşandı. Demet Akalın ve ailesinin hayvanat bahçesi maceraları canlı yayına renk kattı. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de.


 

demet ve alişan solmaz çiros