Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta muhteşem konuklar

TAKİP ET

Star TV ekranlarının renkli programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta yine birbirinden muhteşem konuklar izleyiciyle buluşacak. Bugün yine muhteşem isimleri stüdyolarında ağırlayacak olan Demet Akalın ve Alişan ikilisi enerjileriyle yine herkesi ekrana kilitleyecek.

Star TV ekranlarının renkli programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta yine birbirinden muhteşem konuklar izleyiciyle buluşacak. Bugün yine muhteşem isimleri stüdyolarında ağırlayacak olan Demet Akalın ve Alişan ikilisi enerjileriyle yine herkesi ekrana kilitleyecek. Yepyeni ve yine müzikle dolu bir bölümle sabah kahvaltılarınızı şenlendirmek için bekleyen muhteşem programda bugün sürpriz iki konuk yer alacak. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü konukları kimler? İşte detaylar…

Şarkıcı Güllü Canlı Yayında Olacak

Demet Akalın ve Alişan ikilisinin bugünkü konukları yine çok özel isimler olacak. Sevilen şarkıların en özel ismi Güllü, güçlü yorumu ve kendine has tarzıyla Demet Akalın ve Alişan ile Sabah Sabah’ta olacak. Birbirinden ünlü sanatçıların seslendirdiği muhteşem eserlerde imzası olan ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan ise canlı yayına farklı bir hava katacak. 




Dünkü Konuklar

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın dün yayınlanan bölümünde yine çok renkli konuklar yer aldı. Ekranların sevilen oyuncusu Emine Ün, sevilen sanatçı Özgün ve ünlü astrolog Hande Kazanova Pazartesi gününde haftayı enerjili bir şekilde açtı. 

Demet Akalın ve Alişan Sabahların Neşe Kaynağı Oldu

İki eski dost Demet Akalın ve Alişan Star TV ekranlarında başladıkları yepyeni projeleri ile sabahların neşe kaynağı oldu. Müziğin, eğlencenin ve birbirinden farklı bilgilerin yer aldığı muhteşem program, birbirinden ünlü konukların katılımıyla daha renkli ve eğlenceli bir hal alıyor.

demet ve alişan güllü