Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta Merve Özbey rüzgarı

TAKİP ET

Star TV ekranlarında  müzik ziyafeti yaşatan ve birbirinden ünlü konukları ağırlayan Demet Akalın ve Alişan'ın bugünkü konuğu sevilen şarkıcı Merve Özbey oldu.

Star TV ekranlarında  müzik ziyafeti yaşatan ve birbirinden ünlü konukları ağırlayan Demet Akalın ve Alişan’ın bugünkü konuğu sevilen şarkıcı Merve Özbey oldu. Anne adayı olan Özbey, seslendirdiği en özel parçalar ve özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarla bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah stüdyosunda yer aldı. İşte detaylar…

Kız Bebek Bekleyen Merve Özbey Canlı Yayındaydı

Kenan Koçak ile hayatını birleştiren ünlü şarkıcı Merve Özbey, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü konuğu oldu. Bir kız bebek bekleyen Özbey, özel hayatına dair çok önemli açıklamaları ve stüdyoyu inleten şarkılarıyla bugün ekran başındaki izleyicilere adeta büyük bir müzik ziyafeti yaşattı. Programın mutfak bölümüne de el atan Merve Özbey, Demet Akalın ile beraber mutfakta hünerlerini sergiledi. 



Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta Enfes Tarifler

Ünlü popçu Demet Akalın ve sevilen şarkıcı Alişan’ın muhteşem sunumuyla her sabah canlı canlı ekranlarda olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü bölümünde yine enfes tarifler yer aldı. Şef Özlem Yüksektepe’den gelen en leziz tariflerin yanı sıra bugün stüdyoda konuk olarak yer alan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Fuat Serpen, çocukların bağışıklığını güçlendirecek özel formülleri ve çocuk sağlığıyla ilgili daha pek çok konuyu ele aldı. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de. 


 

demet ve alişan merve özbey