Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta Gökhan Tepe rüzgarı! 

TAKİP ET

Star TV ekranlarında bir araya gelen ve eğlenceli bir program yolculuğuna çıkan iki yakın dost Demet Akalın ve Alişan birbirinden ünlü konukları canlı yayında ağırlamaya devam ediyor.

Star TV ekranlarında bir araya gelen ve eğlenceli bir program yolculuğuna çıkan iki yakın dost Demet Akalın ve Alişan birbirinden ünlü konukları canlı yayında ağırlamaya devam ediyor. Sevilen sanatçılar en sevilen şarkıları ve hoş sohbetleriyle Demet Akalın ve Alişan’ın konuğu olurken programda yaşanan eğlenceli dakikalarda izleyicilerin sabah kahvaltılarına neşe katıyor. İşte Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Ağustos 2020 Çarşamba günü konukları ve tüm detaylar…

Bugünün Konukları Kimler?

Hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugünün konukları dillerden düşmeyen şarkıları ve muhteşem sürprizleriyle şarkıcı Gökhan Tepe ile bilinmeyen mutfak yetenekleri ve çok özel itiraflarıyla sunucu Esra Balamir oldu. Sevilen sanatçı Gökhan Tepe canlı yayında en sevilen şarkılarını seslendirirken ünlü sunucu Esra Balamir ise yakalandığı koronavirüsü nasıl yendiğini tüm detaylarıyla anlattı.



Perşembe ve Cuma Günü Konukları

Gündüz kuşağına hızlı bir giriş yapan ve reytinglerde gözle görülür bir başarı elde eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta ünlüler geçidi yaşanmaya devam ediyor. İki eski dostun canlı yayındaki enerjisi seyirciye geçerken ağırladıkları konuklar da programa ayrı bir renk katıyor. Bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın Perşembe ve Cuma günkü konukları da belli oldu. Sevilen ikili Perşembe günü Murat Kurşun ve Gökçe Kırgız, Cuma günü ise Berdan Mardini’yi stüdyolarında ağırlayacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah en renkli bölümleri ve müzik keyfini doyasıya yaşatan konuklarıyla hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de.


 

gökhan tepe demet ve alişan