Demet ve Alişan ile Sabah Sabah saat kaçta başlıyor? Bugünün konukları kimler?

TAKİP ET

6 yıl süren küslüğün ardından barışan ve şimdilerde aralarından su sızmayan sıkı dostlar Demet Akalın ve Alişan'ın beraber sunduğu Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı üçüncü gününde de renkli anlarla evlerinize konuk oldu. 

6 yıl süren küslüğün ardından barışan ve şimdilerde aralarından su sızmayan sıkı dostlar Demet Akalın ve Alişan’ın beraber sunduğu Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı üçüncü gününde de renkli anlarla evlerinize konuk oldu. Hem eğlendiren hem de nefis bir müzik ziyafeti yaşatan programın canlı yayın konukları da hem açıklamaları hem de samimiyetleriyle kahvaltılarınıza enerji taşıyor. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah saat kaçta başlıyor? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü konukları kimler? İşte detaylar…

Hafta İçi Her gün Ekranda Olacak

Şimdilerde küs kaldıkları yılların acısını sık sık beraber vakit geçirerek çıkaran ve beraber yepyeni bir programa adım atan Demet Akalın ve Alişan, hafta içi her gün saat 09.45’te canlı yayınla Star TV ekranlarında olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına başlayan ikili gündüz kuşağı programlarının üçüncü gününde yine sevilen isimleri ağırladı.


Yaşar İpek ve Evrim Keklik Konuk Olacak

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın üçüncü gününde canlı yayın konukları şarkıcı Yaşar İpek ve Survivor yarışmacısı Evrim Keklik oldu. Dolu dolu sürprizlerin ve neşeli anların yaşandığı programda yine şaşırtan açıklamalar ve renkli anlar yaşandı.


Alişan ve Buse Varol’un Bebeklerinin Cinsiyeti Açıklanmıştı

Programın dün ekrana gelen canlı yayınında sunucu Alişan ve eşi Buse Varol’un ikinci bebeklerinin cinsiyeti açıklandı. Ünlü çiftin dünyaya gelecek olan ikinci bebeklerinin kız olacağı öğrenildi. Çiftin Burak isminde bir erkek bebekleri bulunuyor.
 

demet ve alişan ile sabah sabah star tv