Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın konukları kimler oldu?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında hafta içi her gün kahvaltılara renk katan ve enerji dolu konuklarla evlerinize neşe getiren Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konukları merakla araştırılıyor.

Star TV ekranlarında hafta içi her gün kahvaltılara renk katan ve enerji dolu konuklarla evlerinize neşe getiren Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü konukları merakla araştırılıyor. Canlı yayında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan ve evlerinize müzik ziyafeti taşıyan Demet Akalın ve Alişan ikilisinin bugün hangi isimleri konuk ettiği merak ediliyor. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü konukları kimler? İşte tüm detaylar…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın Konukları

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün 13 Ekim 2020 Salı gününde yine çok özel konuklar yer aldı. En sevilen şarkılarıyla Devran İskender ve Elif Karlı canlı yayında müzik ziyafeti sunarken araştırmacı gazeteci Mehmet Ali Bulut ise Kur’an-ı Kerim’de geçen şifalı yiyecek ve gıdaların sırları ile ilgili bilgi verdi. 





Devran İskender Kimdir? 

Bugün Star TV ekranlarında Demet Akalın ve Alişan’ın canlı yayın konuğu olan şarkıcı Devran İskender’in hayatı herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Devran İskender’i daha yakından tanımak isteyen izleyiciler onun hayatıyla ilgili araştırmaya koyuldu. 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelen Devran İskender, aslen Amasyalıdır. Ankara Radyosu Gençlik Korosu’nda 3 yıl görev alan şarkıcı, 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı sınavlarını kazandı. 2002 yılında mezun olan İskender, askerlik hizmetini ise Ankara Armoni Mızıkası moral ekibinde Türk Halk Müziği solisti olarak yaptı. 2006 yılında askerlik hizmeti biten şarkıcı, yaklaşık 10 yıl çeşitli sahne çalışmaları yaptı. Sanat hayatına ilk albümü ‘Mesele’ ile devam etmekte olan genç şarkıcı, 2014 yılında ‘İmza’ isimli son albümünü çıkartmıştır. 
 

demet ve alişan devran iskender