Demet ve Alişan ile Sabah Sabah canlı yayın konukları

TAKİP ET

İki yakın dost Demet Akalın ve Alişan'ın muhteşem sunumuyla ekranlara gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta ünlüler geçidi yaşanmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü isimleri ağırlayan ikilinin bugünkü canlı yayın konukları da bir hayli merak ediliyor.

İki yakın dost Demet Akalın ve Alişan’ın muhteşem sunumuyla ekranlara gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta ünlüler geçidi yaşanmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü isimleri ağırlayan ikilinin bugünkü canlı yayın konukları da bir hayli merak ediliyor. Star TV ekranlarında sabahlara enerjili bir başlangıç yaptıran Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün yine çok özel konuklar yer alacak. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Eylül 2020 canlı yayın konukları kimler? İşte detaylar…

Bugün Canlı Yayın Konukları Kimler?

Gündüz kuşağına muhteşem bir hava katan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün yine birbirinden özel konuklar yer alacak. Bugünkü canlı yayında usta sanatçı Gökhan Güney yer alacak. Aynı zamanda ünlü şarkıcı Hatice ve beslenmeye dair çok özel formülleriyle Dr. Fevzi Özgönül stüdyoda olacak. 





Canlı Yayında Çok Özel Tarifler Veriliyor

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında müzikten sağlığa, magazinden lezzetli yemek tariflerine kadar her konuya yer veriliyor. Sevilen programın dün yayınlanan canlı yayınında mutfak bölümünde yine çok özel tariflere yer verildi. İpek Kuşçu, izleyenlere doğal ev yapımı zencefil şurubu tarifi verdi. 

Zencefil şurubu malzemeleri

-    1 Adet portakal 

-    1 Adet mandalina

-    1 Adet limon

-    Tane karabiber ve taze nane

-    Taze zencefil 

-    Bal

Sağlık Alanında Çok Özel Bilgiler

Koronavirüs salgınıyla ilgili son gelişmelerin sık sık işlendiği programda sağlıkla ilgili geniş ve özel bilgilere yer veriliyor. Dünkü canlı yayında Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Berkant Bozdağ yer aldı ve merak edilen tüm sorulara yanıt verdi. Aynı zamanda canlı yayına bağlanan Prof. Dr. Tevfik Özlü ise salgınla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak herkesi tedbirleri devam ettirmeye davet etti. 


 

demet ve alişan hatice