Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9 Eylül 2020'de muhteşem sürprizler

TAKİP ET

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve evlerinize müzik ziyafeti taşıyan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta bugün yine çok sevilen isimler konuk olarak yer aldı.

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve evlerinize müzik ziyafeti taşıyan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün yine çok sevilen isimler konuk olarak yer aldı. Her gün yeni bir sürprizle ekranlara gelen programda bugün Oryantal Didem sürprizi yer aldı ve canlı yayındaki dans gösterisi herkesi büyüledi. İşte Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü bölümüyle ilgili tüm detaylar…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Konukları

Star TV’nin yeni rengi Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına hafta içi her gün birbirinden ünlü sanatçılar konuk oluyor. Her sabah programı en sevilen şarkılarla ve bitmek bilmeyen enerjileriyle açan Demet Akalın ve Alişan, muhteşem konuklarıyla bugünde evlerinize konuk oldu. Bugünkü canlı yayın konukları arasında şarkıcı Deha Bilimlier ve Rumen sanatçı Otilia yer aldı.




Oryantal Didem’den Canlı Yayında Dans Gösterisi

Sevilen ikili Demet Akalın ve Alişan’ın bugünkü canlı yayın konukları arasında Oryantal Didem Kınalı’da yer aldı. Muhteşem dans gösterisiyle ekran başındaki izleyiciyi büyüleyen Didem, programın sunucusu Demet Akalın ve Otilia’ya canlı yayında dans dersi verdi. 



Deha Bilimlier’den Alişan’a Güldüren Sürpriz

Programın bugünkü konuklarından şarkıcı Deha Bilimlier’in Alişan’a yaptığı sürpriz ise günün en çok konuşulan konusu oldu. Alişan’ın ‘İkimize Birden’ şarkısının sözlerini farklı bir şekilde uyarlayan Bilimlier, Alişan'ı hedef aldığı videoyla herkesi güldürdü.
 

demet ve alişan deha bilimlier