Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Eylül 2020 konukları kimler?

TAKİP ET

Sabahların neşe kaynağı olan ve kahvalatılarınıza renk katan ikilisi Demet Akalın ve Alişan bugünde yine bomba gibi konuklarla enerjinize enerji katmak için geliyor.

Sabahların neşe kaynağı olan ve kahvalatılarınıza renk katan ikilisi Demet Akalın ve Alişan bugünde yine bomba gibi konuklarla enerjinize enerji katmak için geliyor. Muhteşem bir ikili olan ve her sabah reytingleri alt üst eden Demet Akalın ve Alişan, hafta içi her gün en ünlü isimler ve birbirinden faydalı bilgilerle karşınıza çıkıyor. Peki, 4 Eylül 2020 Cuma gününde Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'In konukları kimler? Bugün programda neler olacak? İşte detaylar...

4 Eylül 2020 Canlı Yayın Konukları Kimler?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta bir haftanın daha sonuna gelirken sevilen programın bugünkü canlı yayın konukları bir hayli merak ediliyor. Haftanın son gününde yine herkesi ekran başına kilitleyecek olan programda bugün 'Hayatı Tesbih Yapmışım' şarkısıyla herkesin beğenisini toplayan Ferman Toprak bugün muhteşem şarkılarıyla stüdyoyu coşturacak. Türk müziğinin güçlü sesi Seda üren'de bugün Demet Akalın ve Alişan'ın konuğu olacak. 




Magazin Masası Heyecanla Takip Ediliyor

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına Salı gününde itibaren dahil olan gazeteci Esin Övet, güçlü yorumlarıyla 'Magazin Masası'nı kuruyor. Demet Akalın, Alişan ve program konuklarının da yer aldığı masada magazin gündemindeki bomba manşetler ve ünlüler dünyasında yaşanans on gelişmeler ele alınıyor. 


Okan Kurt'tan Demet Akalın'a Sürpriz

Demet Akalın, programın dünkü bölümünde Okan Kurt'tan özel bir hediye aldı. Canlı yayında stüdyoya 100 adet beyaz gülle gelen Okan Kurt, Demet Akalın'a oldukça duygusal anlar yaşattı.

demet ve alişan ferman toprak