Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 31 Ağustos 2020 konukları kimler?

TAKİP ET

Enerji dolu, bol kahkahalı bir güne merhaba dedirten Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı yepyeni bir haftaya yine bomba gibi bir giriş yapıyor.

Enerji dolu, bol kahkahalı bir güne merhaba dedirten Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı yepyeni bir haftaya yine bomba gibi bir giriş yapıyor. Bolca müzik ve keyifli sohbetlerin yer aldığı programda bugün herkesi ekran başına kilitleyecek bir konuk yer alacak ve güçlü sesiyle programa renk katacak.

Bugünün Konuğu Seda Sayan

Yeni bir hafta ve enerji dolu bir gün sevilen ikili Demet Akalın ve Alişan ile yine bomba gibi başlıyor. Yeni haftaya sürpriz bir isimle başlangıç yapan Demet Akalın ve Alişan’ın bugünkü canlı yayın konuğu Seda Sayan olacak. Ünlü şarkıcı Seda Sayan, şarkıları ve çok özel açıklamalarıyla bugün canlı yayında izleyiciyle buluşacak.


Hem Güldürüp Hem Bilgilendiriyorlar

Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın canlı yayınında birbirinden ünlü isimler en sevilen şarkıları ve çok özel açıklamalarıyla yer almaya devam ediyor. Sabahları enerji dolu bir güne uyanmak ve hem müziğe hem de bilgiye doymak istiyorsanız Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen programı takip edebilirsiniz. Yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran ve herkes tarafından çok beğenilen gündüz kuşağı programı sanat dünyasının sevilen isimlerini konuk etmeye devam ediyor. 

Esin Övet Dahil Oluyor

Star TV ekranlarında hafta içi her gün saat 09.45’te yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren deneyimli gazeteci Esin Övet dahil olacak ve magazin yorumlarıyla programa renk katacak.

 

demet ve alişan #seda sayan