Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Aralık Çarşamba konukları

TAKİP ET

Hafta içi her gün Star TV'de canlı olarak yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konukları merakla araştırılmaya devam ediliyor.

Hafta içi her gün Star TV’de canlı olarak yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konukları merakla araştırılmaya devam ediliyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla ekrana gelen ve izleyenlere hem müzik ziyafeti hem de çok özel bilgiler sunan programın 30 Aralık 2020 Çarşamba günkü konukları merakla araştırılıyor. Peki, Demet ve Alişan’ın bugünkü konuklar kimler? İşte tüm detaylar…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın 30 Aralık Çarşamba Konukları

Demet Akalın ve Alişan’ın 30 Aralık Çarşamba günkü konukları belli oldu. ‘Azar Azar’ ve ‘Bomba’ gibi şarkılarla hafızalara kazınan şarkıcı Faruk K, yemek ve sofra tasarımcısı Ebru Erberdi ve Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta canlı yayın konuğu olacak. 


Demet ve Alişan’ın Dünkü Konukları 

Demet ve Alişan’ın dünkü canlı yayın konuğu olan Gökhan Doğanay, canlı türkü ziyafeti ile ekran başındaki izleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı. Konuk aldıkları ünlü isimler ve birbirinden güzel şarkılarla izleyiciye renkli bir sabah yaşatan Demet Akalın ve Alişan, sağlıkla ilgili konularda ağırladıkları uzman isimlerle oldukça önemli bilgilere yer veriyor. Koronavirüs salgınından korunmak için yapılması gerekenlerden tüketilmesi gereken gıdalara ve koronavirüs aşısıyla ilgili pek çok başlıklara yer verilen programda her gün farklı konu başlıkları ele alınıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün yepyeni konuklarıyla saat 09.45’te Star TV’de.

demet ve alişan faruk k canlı koronavirüs