Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Eylül 2020 konukları

TAKİP ET

Star TV ekranlarının sabah neşesi haline gelen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta 3 Eylül 2020 Perşembe gününün konukları merakla araştırılıyor.

Star TV ekranlarının sabah neşesi haline gelen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta 3 Eylül 2020 Perşembe gününün konukları merakla araştırılıyor. Hafta içi her gün en sevilen ünlü isimleri canlı yayında ağırlayan Demet Akalın ve Alişan ikilisi bugün yine birbirinden ünlü isimlerle çok özel bir yayına imza attı. İşte Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Eylül 2020 bölümü ile ilgili tüm detaylar…

Bugünün Konukları

Gündüz kuşağına mükemmel bir giriş yapan ve herkesi ekran başına toplayan Demet Akalın ve Alişan ikilisi sabahın erken saatlerinde evlerinize eğlenceyi ve müzik ziyafetini taşımaya devam ediyor. Hafta içi her gün birbirinden özel konukları stüdyolarında ağırlayan ikilinin bugünkü konukları da bir hayli merakla araştırılıyor. Sevilen ikilinin bugünkü canlı yayın konukları arasında sevilen şarkıcı Tarık Mengüç, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Azeri sanatçı Saide Guliyeva ve Şef Suna Aydın yer aldı. 



Alişan’ın Eşi ve Oğlu Canlı Yayındaydı

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın dün ekrana gelen canlı yayınında yine çok özel konuklar yer aldı. Programın sunucularından Alişan’ın eşi Buse Varol ve oğlu Burak canlı yayın konuğu olurken sevilen programda yine çok eğlenceli ve özel anlar yaşandı. Alişan, eşi Buse Varol’la birlikte düet yaparken Demet Akalın ise canlı müzik ziyafeti ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de.


 

demet ve alişan tarık mengüç