Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 28 Ağustos 2020 konukları kimler?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında hafta içi her sabah canlı olarak yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bir haftanın daha sonuna gelinirken bugün haftanın son gününde canlı yayına konuk olacak isimler merak edilmeye başlandı.

Star TV ekranlarında hafta içi her sabah canlı olarak yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bir haftanın daha sonuna gelinirken bugün haftanın son gününde canlı yayına konuk olacak isimler merak edilmeye başlandı. Sevilen ikili Demet Akalın ev Alişan bugün ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile Hakan-Gizem Hatipoğlu’nu stüdyolarında misafir edecek. Detaylar haberimizde…

Berdan Mardini Bugün Canlı Yayın Konuğu

Ekranlara geldiği ilk günden bu yana çok sevilen ve sabahların vazgeçilmezi olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü canlı yayın konukları meraklıları tarafından araştırılmaya başlandı. Sevilen programın bugünkü canlı yayınına ünlü şarkıcı Berdan Mardini ve Hakan-Gizem Hatipoğlu çifti konuk olacak. Berdan Mardini, çok özel açıklamaları ve sevilen şarkılarıyla evlerinize konuk olurken Hakan-Gizem Hatipoğlu çifti de en özel açıklamalarıyla canlı yayına renk katacak.




Global Medya Yapımcılarından Alkışlanacak Hareket

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında saat 09.45’te canlı olarak yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının dünkü bölümünde herkesi duygulandıran anlar yaşandı. Pazarcılık yaparken Tıp Fakültesi’ni kazandığını öğrenen Melih Buğra Ertek’in tüm eğitim masraflarını üstlenen Global Medya yapımcıları Oğuz Karali ve Mustafa Gülnahar alkışlanacak bir harekette bulundu. 19 yaşındaki genç eğitim hayatıyla ilgili bu güzel haberi canlı yayında programın sunucuları Demet Akalın ve Alişan’dan aldı.


 

demet ve alişan ile 28 ağustos