Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 25 Eylül 2020 konukları kimler?

TAKİP ET

Star TV ekranlarında hafta içi her gün sabah kahvaltılarınıza renk katan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bugün yine birbirinden ünlü konuklar yer alacak.

Star TV ekranlarında hafta içi her gün sabah kahvaltılarınıza renk katan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bugün yine birbirinden ünlü konuklar yer alacak. Şarkılarla güne güzel başlamanızı sağlayan ve verilen faydalı bilgilerle herkesi bilinçlendiren programda bugün yine yok yok. Peki, Demet Akalın ve Alişan ikilisinin bugünkü canlı yayın konukları kimler? Bugün mutfakta hangi yemek tarifleri verilecek? İşte tüm detaylar…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Konukları 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bugünkü konukları yine stüdyoda fırtına gibi esecek. Türk popunun güçlü isimlerinden Simge Sağın bugün canlı yayında sevilen şarkılarını seslendirecek. Komedyen Yavuz Seçkin’de bugün canlı yayın konukları arasında yer alacak. Survivor yarışmacısı olan ve son dönemde gündemden düşmeyen Yasin Obuz ise yepyeni şarkısıyla stüdyoda enerji saçacak. Mutfakta ise enfes tarifleriyle Şef Güzide Mertcan yer alacak.





Her Gün Çok Renkli Geçiyor

Birbirinden ünlü konukların şarkılarıyla enerji saçtığı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında sağlık konusundan enfes yemek tariflerine kadar birbirinden çeşitli bilgilere yer veriliyor. Dünkü programın mutfak bölümünde konuk olarak yer alan Şef Suna Aydın, Acem Pilavı tarifi verdi. Öte yandan sevilen Türkücü Onur Şan güçlü sesiyle izleyenlere müzik ziyafeti sunarken bir başka sevilen isim Deniz Toprak’ta stüdyoya renk kattı. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de.


 

demet ve alişan simge sağın