Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 23 Eylül 2020 konukları kimler?

TAKİP ET

Gündüz kuşağına yeni dahil olan ve sabahlara bambaşka bir enerji katan program Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta yeni gün yine enerji dolu başlıyor. 

Gündüz kuşağına yeni dahil olan ve sabahlara bambaşka bir enerji katan program Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta yeni gün yine enerji dolu başlıyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla ekrana gelen ve ikilinin muhteşem enerjisiyle izleyiciye büyük bir keyif yaşatan programda birbirinden ünlü isimler konuk olarak yer alıyor. Hafta içi her gün canlı olarak ekrana gelen programda bugünün konukları ise merakla araştırılıyor. İşte Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün konuk olan isimler…

Bugünün Konukları Kimler?

Demet ve Alişan Sabah Sabah’ın bugünkü canlı yayın konukları Selahattin Alpay ve Hilal Özdemir oldu. Canlı yayında adeta şarkı ve türkü rüzgarı estiren bu muhteşem konukların yanı sıra koronavirüse karşı bağışıklığın nasıl güçlendirilebileceğini aktaracak Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta’da canlı yayın konuğu oldu.



Demet ve Alişan’ın Dünkü Canlı Yayın Konukları

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın dünkü konukları yine stüdyoya renk kattı. Türküleri ve eğlenceli şarkılarıyla stüdyoyu coşturan Cansever ve Yağız dün Demet Akalın ve Alişan’ın konuğu oldu. Öte yandan Uzman Fizyoterapist Zafer Aksungur ise evde yapılabilecek egzersizlerle ilgili bilgi verdi.

İbrahim Tatlıses Sürprizi

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın dünkü canlı yayınında İbrahim Tatlıses sürprizi yaşandı. Stüdyoda sorulan ‘Çiğ köfte hangi yörenindir?’ sorusunun ardından canlı yayına telefonla bağlanan İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, çiğ köftenin Şanlıurfa yöresine ait olduğunu söyledi. 


 

demet ve alişan 23 eylül 2020