Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 21 Eylül 2020 konukları

TAKİP ET

Ekranların yeni ve müzikle dolu programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tüm enerjisiyle gündüz kuşağına renk katmaya devam ediyor. Birbirinden muhteşem konukları ağırlayan ve sabah kahvaltılarına neşe katan ikili Demet Akalın ve Alişan bugün yine bomba gibi konuklarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Ekranların yeni ve müzikle dolu programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tüm enerjisiyle gündüz kuşağına renk katmaya devam ediyor. Birbirinden muhteşem konukları ağırlayan ve sabah kahvaltılarına neşe katan ikili Demet Akalın ve Alişan bugün yine bomba gibi konuklarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Ünlü sanatçıları stüdyoda ağırlayan ve izleyenlere büyük bir müzik ziyafeti yaşatan Demet Akalın-Alişan ikilisinin bugünkü konuklarının kim olduğu merakla araştırılıyor. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Eylül 2020 Pazartesi gününün konukları kimler? Bugün programda hangi konular ele alındı? İşte tüm detaylar…

Aslı Hünel Sevilen Şarkılarını Seslendirdi

Star TV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yeni haftasının ilk gününde ünlü şarkıcı Aslı Hünel konuk oldu. Sevilen şarkılarını seslendiren Hünel, özel hayatı ve kendisiyle ilgili hiç bilinmeyenleri de canlı yayında izleyiciyle paylaştı.


Uğur Arslan Rüzgarı

Bir dönem program sunuculuğu yapan ve ekranlarda sık sık yer alan Uğur Arslan bugün Demet Akalın ve Alişan’ın konuğu oldu. Şiirleriyle stüdyoya renk katan Arslan, bir döneme damgasını vuran 'Kara Gümrük' şarkısıyla izleyiciye nostalji yaşattı. 


Koronavirüs Aşısı ve Tüm Gelişmeler Konuşuldu

Koronavirüs aşısıyla ilgili tüm gelişmeler bugün Prof. Dr. Ateş Kara’nın konuk olduğu Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın canlı yayınında tüm detaylarıyla ele alındı.

Astrolog Didem Şarman’dan Burç Yorumları

Astrolog Didem Şarman’ın burçları yorumladığı  canlı yayında Şef Esat Özata ise çok özel yemek tarifleriyle mutfakta harikalar yarattı.

 

demet ve alişan aslı hünel