Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Eylül 2020 konukları

TAKİP ET

Star TV ekranlarında fırtına gibi esen ve sabahların neşe kaynağı haline gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta 18 Eylül 2020 Cuma gününde hangi isimlerin konuk olacağı meraklıları tarafından araştırılmaya başlandı.

Star TV ekranlarında fırtına gibi esen ve sabahların neşe kaynağı haline gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta 18 Eylül 2020 Cuma gününde hangi isimlerin konuk olacağı meraklıları tarafından araştırılmaya başlandı. Demet Akalın ve Alişan’ın muhteşem sunumu ve uyumuyla ekrana gelen gündüz kuşağı programında adeta büyük bir müzik şöleni yaşanıyor. Peki, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Eylül 2020 Cuma gününde hangi ünlü isimler konuk olacak? İşte detaylar…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Konukları 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın 18 Eylül 2020 konukları yine birbirinden bomba. Güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla bugün programın canlı yayın konuğu olan Hande Ünsal, kendisiyle ilgili bilinmeyenlere değinecek. Survivor 2020’deki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Elif Yıldırım Gören’de bugün Alişen ve Demet Akalın’ın konuğu olacak. Dr. Feridun Kunak ise bağışıklığı güçlü tutmak için en etkili tarifleriyle canlı yayında olacak.


Hülya Polat Konuk Oldu

İzlenme rekorları kıran programın dünkü yayınında Karadeniz türkülerinin sevilen sesi Hülya Polat ve Sinan Yılmaz konuk oldu. Stüdyoda tam anlamıyla Karadeniz fırtınası eserken dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınıyla ilgili değerlendirmeler yapılırken koronavirüs ile kan grupları arasındaki ilişkiye değinildi. Müzik ziyafetinin yanı sıra enfes yemek tariflerinin de yer aldığı programda balık ustası olan Kenan Balcı, balık yemeklerinin püf noktalarını anlattı.


 

demet ve alişan hande ünsal