Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Eylül 2020 konukları kimler?

TAKİP ET

Ünlü popçu Demet Akalın ve şarkıcı Alişan'ın sunumuyla ekranlara gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yeni bir haftaya yine bomba gibi konuklarla başlıyor.

Ünlü popçu Demet Akalın ve şarkıcı Alişan’ın sunumuyla ekranlara gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yeni bir haftaya yine bomba gibi konuklarla başlıyor. Star TV’nin sevilen gündüz kuşağı programı haline gelen ve en çok izlenen programlarda yer alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün hangi ünlü isimler canlı yayın konuğu olacak? İşte detaylar…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Eylül 2020 Konukları

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın 14 Eylül 2020 Pazartesi günkü canlı yayın konukları yine herkesin yakından tanıdığı ünlü isimler. Demet Akalın ve yakın dostu Alişan bugün canlı yayında usta sanatçı Bedia Akartürk ile Küçük İbo’yu ağırlayacaklar.



Uzman Doktorlar Canlı Yayında Bilgi Veriyor

Şarkılarla evlerinizi şenlendiren ve sabahları kahvaltıların neşe kaynağı olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta uzman doktorlar da canlı yayın konuğu oluyor ve birbirinden önemli paylaşımlarla izleyiciyi bilgilendiriyor. Sağlık açısından önemli bilgilerin yer aldığı programda mutfak bölümünde de birbirinden leziz tarifler sunuluyor. 

Ünlüler Geçidi Yaşanıyor

Sevilen ikili Demet Akalın ve Alişan’ın eğlenceye ve müziğe doyuran programında adeta ünlüler geçidi yaşanıyor. Şimdiye kadar birbirinden güçlü sesleri ve herkesin yakından tanıdığı isimleri canlı yayında ağırlayan ikili Türkiye’nin sevilen sanatçılarını konuk etmeye devam ediyor. Sabahlara neşe katan ve muhteşem program ekran başındaki izleyiciye tam anlamıyla bir müzik şöleni yaşatıyor.


 

demet ve alişan küçük ibo