Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Eylül 2020 konukları 

TAKİP ET

Star TV ekranlarında her sabah canlı canlı ekrana gelen ve en sevilen ünlü isimleri konuk eden program Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta yine sürprizlerle dolu bir bölüm başlıyor.

Star TV ekranlarında her sabah canlı canlı ekrana gelen ve en sevilen ünlü isimleri konuk eden program Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta yine sürprizlerle dolu bir bölüm başlıyor. Sevilen ikili Demet Akalın ve Alişan’ın herkesi ekran başına kilitleyen uyumu ile hafta içi her gün ekrana gelen programda bugünün konukları yine merakla araştırılıyor. İşte 1 Eylül 2020 Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta konuk olacak ünlü isimler ve tüm detaylar…

Survivor’ın Güzel Yarışmacısı Canlı Yayında

TV8 ekranlarında yayınlanan ve özellikle geride bıraktığımız sezonda izlenme rekorları kıran Survivor 2020’nin güzel ve başarılı yarışmacısı Aycan Yanaç bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta canlı yayın konukları arasında yer alacak. Güzelliği ve sempatik tavırlarıyla adaya damga vuran futbolcu Yanaç, bugün yapacağı çok özel açıklamalar ve özel hayatına dair merak edilen konularla yine adından bahsettirecek.


Şarkıcı Aynur Aydın Geliyor

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın bir diğer konuğu ise şarkıcı Aynur Aydın olacak. Türk popunun sevilen sanatçısı Aynur Aydın’ın bugün canlı yayında seslendireceği şarkılar ve gündem yaratacak açıklamaları herkes tarafından merakla bekleniyor.


Survivor Yarışmacıları Tek Tek Konuk Oluyor

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yayınlanmaya başladığı tarihten bu yana çok konuşulan canlı yayın konukları arasında Survivor yarışmacılarının çoğu yer aldı. Survivor’a damga vuran isimleri tek tek konuk eden programda bugüne kadar Yasin Obuz, Evrim Keklik, Ardahan Uzkanbaş, Ersin Korkut konuk olarak yer aldı. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ise yayına canlı bağlantı gerçekleştirerek hem yarışma hem de özel hayatıyla ilgili merak edilenlere dair çok özel açıklamalarda bulundu. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de.

 

demet ve alişan #aycan yanaç