Demet Özdemir'in ''ünlü indirimi'' talebine olumsuz yanıt geldi

TAKİP ET

Ekranların sevilen yüzü olan ünlü oyuncu Demet Özdemir, almak istediği Mercedes marka aracın fiyatını yüksek bulunca '' ünlü indirimi'' talebinde bulundu.

Sempatik oyuncu Demet Özdemir beğendiği lüks aracın fiyatını yüksek bulunca araya yakın bir arkadaşına soktu. Firmayla iletişime geçen arkadaşı Demet Özdemir’in kendilerinden ‘’ünlü indirimi’’ yapmalarını rica etti.

Araçtan vazgeçmek zorunda kaldı

Tv 8 kanalında yayınlanacak olan ‘’Evim’’ dizisi ile ekranlara gelecek olan ünlü oyuncu Demet Özdemir çok beğendiği Mercedes marka aracı almak istedi. Almak istediği aracın fiyatı 700 bin TL olduğunu öğrenen güzel oyuncuya bu rakam fazla geldi. Buna rağmen pes etmeyen güzel oyuncu, firma yetkililerini tanıyan yakın bir arkadaşını araya sokarak ‘’ünlü indirimi’’ adı altında 100 bin TL’lik bir indirim istedi. Aracı 600 bin TL’ye alabileceğini söyleyen güzel oyuncunun bu teklifini maalesef ki firma yetkilileri kabul etmedi. Durum karşısında hayal kırıklığına uğrayan güzel oyuncu Demet Özdemir çok beğendiği lüks araçtan vazgeçmek zorunda kaldı. 

Demet Özdemir kimdir?

İlk televizyon deneyimini FOX TV'de yayınlanan bir dizide edinen ünlü oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer almıştı. Bengü'nün dans ekibinde yer aldı. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan başrollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv’de yayınlanmış olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde "Aysel" karakterini canlandırmıştır. 2018 Temmuz ayından itibaren Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş adlı dizide "Sanem" karakterini canlandırmıştır. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Ortadoğunun en prestijli ödül töreni Murex D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Şuan ise Tv 8 kanalında yayınlanacak olan ‘’Evim’’ dizisi ile ekranlara dönmesi bekleniyor.

 

demet özdemir ünlü indirimi