Dehşetin Adresi Bu Sefer Bursa! Öz Kızına Cinsel İstismarda Bulunan Baba 30 Yıl Hapse Mahkum Edildi

TAKİP ET

Bursa'da eşi öldürülen ve küçük çocuğu koruyucu ailede olan bir adam, devlet korumasına alınan kızına izinli olarak yanına geldiğinde cinsel istismarda bulundu. Kızının şikayeti sonrasında ise 30 yıl hapse mahkum edildi. İşte detaylar…

Bursa’da eşi öldürülen ve küçük çocuğu koruyucu ailede olan bir adam, devlet korumasına alınan kızına izinli olarak yanına geldiğinde cinsel istismarda bulundu. Kızının şikayeti sonrasında ise 30 yıl hapse mahkum edildi. İşte detaylar…

Bursa’nın Gürsu İlçesi’nde H.A’nın eşi L.A isimli 28 yaşındaki kadının 2010 yılında ormanlık bir alanda cesedi bulunmuştu. Jandarma ekiplerinin incelemeleri sonrasında ise İhsan A. isimli bir şahıs gözaltına alınmış ve İhsan A., L.A ile aşk yaşadığını ve onu boğarak öldürüp 2 yaşındaki çocuğu da dereye attığını söylediği iddiası ile ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Yaşanılan olay sonrasında ise H.A’nın 14 yaşındaki kızı A.A devlet korumasına alındı ve ondan iki yaş küçük kardeşi de koruyuycu aileye verildi.

TATİLDE KIZINA TACİZ ETTİ

 Devlet korumasında olan A.A ise sömestr tatilinde babasını ziyaret etmek istedi ve izinli olarak babasının yanına geldi. Ancak genç kız babasının yanına geldiğinde ise kabusu yaşadı ve iddialara göre babası tarafından cinsel tacize maruz kaldı. Durumu ise yurttaki arkadaşına anlatınca olay önce yurt yetkililerine sonra polise bildirildi.

İfadesi alınan genç kız ise bazen babasının yanına geldiğini ve kardeşinin de koruyucu ailede olduğu için evde babası ile yalnız kaldığını söyledi. O gece ise babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyleyen A.A, durumu arkadaşına anlatınca ortaya çıktığını ve babası ile aynı soy adını taşımak istemediğini söyledi.

30 YIL CEZA ALDI

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi ise A.A’nın da şikayetçi olduğu babası H.A’ya cinsel saldırı suçundan dolayı 30 yıl hapis cezası verdi. Suçlamaları kabul etmeyip beraat isteyen H.A’nın talebi de reddedildi.