Dehşeti Yaşatmıştı! Bakırköy'de Aracını Kalabalığın Üzerine Süren Caninin Kimliği Belirlendi

TAKİP ET

İstanbul Bakırköy'de aracını kalabalığın üzerine süren ve 5 kişinin yaralanmasına sebep olan gözü dönmüş şahsın yaklaşık 1 yıl önce de evinin balkonundan parkta oturan vatandaşlara ateş açarak 2 kişinin yaralanmasına sebep olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Bakırköy’de aracını kalabalığın üzerine süren ve 5 kişinin yaralanmasına sebep olan gözü dönmüş şahsın yaklaşık 1 yıl önce de evinin balkonundan parkta oturan vatandaşlara ateş açarak 2 kişinin yaralanmasına sebep olduğu ortaya çıktı. 

Olay, İstanbul Bakırköy’de İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aracı içinde bir kadını darp ettiği iddia edilen Görkem Sertaç G. isimli şahıs kendisine tepki gösterenlerin üzerine aracını sürdü. Gözü dönmüş sürücünün ters yöne girdiği gözlemlenirken önüne çıkanlara çarptığı ve kaçmaya çalıştığı belirtildi.

POLİS EKİPLERİ KAÇAN ŞAHSI YAKALADI

Aracı içerisinde bir kadını darp ettiği iddia edilen Görkem Sertaç G.’ye tepki gösteren vatandaşlar neredeyse canlarından oluyordu. Yaşanan tartışma üzerine aracını vatandaşların üzerine süren Görkem Sertaç G.’nin insanların yaralanmasına aldırış etmeden olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri başlattığı çalışmayla aracını kalabalığın üzerine süren ve ezilenlere aldırış etmeden olay yerinden hızla kaçan Görkem Sertaç G.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

DAHA ÖNCE DE POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇMIŞ

Öte yandan polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Görkem Sertaç G.’nin annesinin hakim babasının da savcı olduğu belirtildi. 2017 yılının Eylül ayında İstanbul Ataşehir’de yer alan hakim savcı lojmanlarının önündeki bahçede tartıştığı 2 kişinin üzerine pompalı tüfekle ateş açan ve yaralanmalarına sebep olan şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmasına karar verildiği öğrenildi.

OLAYDAN SONRA ANNE VE BABASININ GÖREV YERLERİ DEĞİŞMİŞTİ

Yaşanan olayın ardından Görkem Sertaç G.’nin Cumhuriyet Savcısı olan ve Bakırköy Adliyesi’nde görev yapmakta olan babası Alpay Göçmen ve Gaziosmanpaşa Adliyesi’nde hakim olan annesi Aynur Göçmen’in 2017’nin Ekim ayında çıkarılan HSK Kararnamesi ile görev yerleri değişmiş ve Uşak Adliyesi’ne atanmışlardı. Yaşanan son olayın ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Görkem Sertaç G.'nin karakoldaki ifadesinin sürdüğü belirtildi.

 

son dakika istanbul bakırköy yaya araç sürücü hakim savcı polis