Dehşeti Canlı Canlı İzlediler! Gelini Düğüne Getiren Helikopter Düğün Alanına Düştü!

TAKİP ET

Gelin ve damat düğünleri ne giderken hayatının en feci yanlarını yaşadı. Düğün için toplanan kalabalık, Gelin ve damadı Taşıyan helikopterin düğün alanına düşmesi ile adeta Şok Oldu. Düşen helikopter davetlilerin gözü önünde alev aldı.

Gelin ve damat düğünleri ne giderken hayatının en feci yanlarını yaşadı.  Düğün için toplanan kalabalık,  Gelin ve damadı Taşıyan helikopterin düğün alanına düşmesi ile adeta Şok Oldu.  Düşen helikopter davetlilerin gözü önünde alev aldı.

Brezilya da yaşanan korkunç olay da gelin ve damada düğün için bekleyen kalabalık canlı canlı kazaya tanıklık etti.  Gelin ve damat mutlu günleri için hazırlanarak düğün alanına gelmek üzere helikoptere bindi. 

DÜĞÜN ALANININ ORTASINA DÜŞTÜ
Davetlilerin gözleri önünde gelin ve damada düğün alanına getiren helikopter yere çakıldı ve birden alev aldı.  Son anda davetliler yetişerek helikopterin içinde bulunanları yara almadan kurtardı.  Gelin ve damat apar topar helikopterden çıkartıldıktan sonra en yakın hastaneye kaldırıldı.  Kaza helikopterin alçak seviyeden yere çakılması ile yaralanma ile sonuçlanırken daha yüksek seviyeden düşseydi Can kayıpları ortaya çıkabilirdi.

brezilya dünya gelin ve damat helikopter son dakika son dakika haberi