Dehşet Saçtı! Önce Karısını Bıçakladı Sonra Bebeğini Rehin Aldı

TAKİP ET

Konya'da kaçarak evlenen çiftten adam karısının ailesi ile telefonda görüştüğünü duyunca çılgına döndü. Karısını bıçaklayıp bebeğini rehin alan öfkeli koca zorlukla sakinleştirildi.

Konya'nın merkez Karatay ilçesi akif Paşa Mahallesinde korku dolu anlar yaşandı. Sabaha karşı gerçekleşen olayın ardından bir apartmanda seslerin yükselmesi üzerine komşular tarafından zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber verildi. Zaman kaybetmeden olay yerine gelen polis ekipleri korkunç manzara ile karşılaştılar. Bir adamın karısını çıkan kavganın ardından bıçakladığı bu yetmezmiş gibi minik bebeğini ise rehin aldığını gördüler. 

Henüz 21 yaşında olan Abdürrezzak isimli adam ile aynı yaştaki karısının bir süre önce kaçarak ailelerin rızaları olmadan evlendikleri ortaya çıktı. Evlendikten kısa bir süre sonra ise bebek sahibi oldular. Evde çiftten başka 7 aylık minik bir bebeğin daha olduğu öğrenildi. 

ANNESİYLE KONUŞTU DİYE BIÇAKLAMIŞ

Eşinin annesiyle evlenmelerine izin vermedikleri gerekçesiyle kavgalı olan adam eşinin de annesi ile görüşmesine izin vermiyordu. Genç kadın ise akşam saatlerinde annesini özlediği için telefonda annesiyle konuştu. Ardından eşinin bu duruma tepki göstermesi ile birlikte evde bir tartışmanın çıktığı öğrenildi. Tartışmanın büyümesi ile birlikte kocası tarafından ekmek bıçağı ile bıçaklanarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Bunun ardından yaralı kadın can havliyle komşulara sığındı. 

Gelen sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ancak içeride olan babanın evde teslim olmamak için bu sefer 7 aylık bebeğini rehin aldığı öğrenildi. Polislerin gerçekleştirdiği uzun ikna çalışmalarının ardından polis tarafından 7 aylık minik bebek kurtarılırken öfkeli koca ise polis merkezine götürüldü. Bebek annesine teslim edilirken öfkeli adam hakkında soruşturma açıldı. 

konya koca dehşeti rehine