Dehşet Çiftliğindeki İstismarda Karar Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Ataşehir Kayışdağı'nda bulunan Bir çiftlikte yurttan kaçan kız çocuklarını tehditle rehin tutarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Abuzer S. hakkında bir mağdura yönelik Çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, ruhsatsız silah bulundurma, şantaj suçlarından 23 yıl hapis cezası verildi.

İstanbul Ataşehir Kayışdağı'nda bulunan Bir çiftlikte yurttan kaçan kız çocuklarını tehditle rehin tutarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Abuzer S.  hakkında bir mağdura yönelik Çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, ruhsatsız silah bulundurma,  şantaj suçlarından 23 yıl hapis cezası verildi.

İstanbul Anadolu 13 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Abuzer S.,  ile avukatı katıldı. olayda Mağdur olan A.K., ise SEGBİS sistemi ile duruşmaya bağlandı.  17 yaşındaki A.K.  Sanığın kendisine zorla kötü şeyler yaptığını ve görüntüleri de internette yaymakla tehdit ettiğini belirterek sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.  davada Tanık olan Sanığın komşusu K.B.,  kendisinin yanında böyle bir tehdit olayının olmadığını dile getirdi.

BERAATİNİ İSTEDİ
Mahkeme heyeti kararı açıklayacağını söyleyerek sanığa son sözlerini sordu.  sandık Abuzer S., "Ben onları kendi çocuğumdan ayrı tutmadım. Kötülük yapmadım. Onlara kötülük yapsaydım kendi ailemin yanına götürmezdim"  ifadelerini kullanarak beraatini talep etti. 

23 YIL CEZA ALDI
Mahkemeye Tanık Abuzer S.'yi mağdur A.K.'ya yönelik eyleminden dolayı, "Çoğun cinsel istismarı", "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Şantaj" ve "Ruhsatsız silah ve mermi bulundurma" suçlarından toplam 23 yıl hapis cezasına çarptırdı. 

ÜÇ MAĞDURA YÖNELİK EYLEMLERİNDEN DOLAYI ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANACAK
Abuzer S. hakkında daha önce İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, diğer 3 mağdura yönelik eylemlerinden dolayı Görevsizlik kararı vererek dosyayı Asliye Ceza Mahkemesine göndermişti.18 yaşından küçük mağdurlar H.Ö., A.V. ve K.U.'ya yönelik eylemleri nedeniyle Abuzer S.  Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

son dakika istanbul ataşehir dehşet çiftliği kayışdağı cinsel istismar