Dehşet 31 Yıl Sürdü! Kaçırılan Kadın 31 Yıl Sonra Kurtarıldı

TAKİP ET

Güney Amerika ülkesi Arjantin'de 31 yıl önce insan kaçakçıları tarafından kaçırılan kadın kurtarıldı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre bolivya'ya 1987 yılında kaçırılan kadın arjantin ve Bolivya kolluk kuvvetlerinin operasyonu sonucunda 31 yıl sonra özgürlüğüne kavuştu.

Kadının ismi güvenlik nedeni ile verilmezken 13 yaşındayken yaşadığı Mar del Plata şehrinde ablasının eşi tarafından Bolivya'ya iş vaadiyle taşınmaya ikna edildi. Abla da küçük kardeş taşınmayı kabul ederken Bolivya'ya vardıklarında insan tacirleri tarafından alıkonuldu ve cinsel şiddete maruz kaldı. Alıkonulmalarından 3 ay sonra büyük kız kardeş kız kardeşini ve yeni doğmuş bebeğini bırakma pahasına kaçmayı başardı ve 2014 yılında polise şikayette bulundu. 27 yıl sonra kaçırılmaları yerel ve uluslararası çapta arama kurtarma çalışmaları başlattı.

31 YIL SÜRDÜ

Arama kurtarma çalışmaları Yaklaşık 4 yıl sürerken Artı 44 yaşında olan kız kardeş ve 9 yaşındaki oğlu kurtarıldı. Kadın 31 yıl sonra kurtarıldıktan sonra kolluk kuvvetlerine ülkesine dönmek istediğini ve kendisini ve olmalı koyan kişinin bir kadın olduğunu söyledi. Kurtarılmadan önce bir garajda yaşayan kadın ve oğlun da yetersiz beslenme belirtileri de görüldü. Ekipler tarafından arjantin'e getirilen kadın ailesine kavuştu. Kadının şimdi kendisini kaçıranların ve yıllarca okuyanların yakalanması için Güvenlik güçleri ile işbirliği yapması gerekiyor. O dönem kaçırıldıkları da büyük kız kardeşim henüz küçük bir Bebekken bıraktığı ve şu anda 31 yaşında olan oğlunun akıbeti hakkında ise herhangi bir bilgi yok.

son dakika arjantin taciz son dakika haberi