Dedikodular Sonrası Korkuyla Yaşıyorlar

TAKİP ET

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Hayriye Ünlü isimli kadın evlerinin altında tonlarca altın olduğu yönündeki dedikodular karşısında korkuyla hayatlarına devam ettiklerini belirtti.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Hayriye Ünlü isimli kadın evlerinin altında tonlarca altın olduğu yönündeki dedikodular karşısında korkuyla hayatlarına devam ettiklerini belirtti. 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde uzun yıllardır kendi evinde yaşayan Hayriye Ünlü bu süreçte zor zamanlar yaşadığını dile getirdi. Bir süre önce Hayriye Ünlü isimli kadının yaşadığı evin altında tonlarca altının olduğu yönünde haberler çıkmaya başladı. Dedikoduların giderek artması sonrasında talihsiz kadın bu süreçte açıklama yapmak zorunda kaldı. Evinin altında altın olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve bu iddiaların tamamen oğlu tarafından ortaya atılan bir şakadan dolayı kaynaklandığı belirtildi. 

Dedikoduların artık il dışına çıkarak ülke içinde de konuşulan bir durum olmasından dolayı son derece şikayetçi oldukları ve her an başlarına işey gelme ihtimali ile korku içinde yaşadıkları öğrenildi. 

OLAY TAMAMEN BİR ŞAKAYMIŞ

Gündeme gelen haberler sonrasında zor durumda kaldıklarını belirtirken etraftaki komşular tarafından da gülünç duruma düştüklerini anlattı. Durumu ciddiye alıp kendilerine zarar verebilecek kötü niyetli kişilerin varlığından da son derece korktukları belirtildi. Bölgeye bakan Jandarma ekiplerine konu hakkında gerekli şikayetlerde bulundukları belirtildi. Altın dedikodularının oğluna yapılan bir şaka olduğu ve sonrasında bu şakanın giderek büyüdüğü ifade edildi. Dağ başında oturdukları için durumu ciddiye alarak gelebilecek kötü niyetli kişilere davetiye çıkaran bu durum karşısında da son derece endişeli oldukları belirlendi. 

aydın altın iddiası iddiaları yalanladılar