Darp İddiaları Sonrasında Ahmet Kural İlk Kez Konuştu

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Sıla'nın darp iddiaları sonrasında sessizliğini koruyan ünlü oyuncu Ahmet Kural ilk açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Sıla'nın darp iddiaları sonrasında sessizliğini koruyan ünlü oyuncu Ahmet Kural ilk açıklamasını yaptı. 

Ünlü şarkıcı Sıla ile ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın geçtiğimiz yıl başlayan aşkı çeşitli iddialar sebebiyle geçtiğimiz kış bitmişti. Ayrılığın ardından şiddet iddiaları gündeme gelmişti. Bunun ardından ayrılık sonrasında iki tarafta sessizliğini korumuştu. 

Ayrılığın ardından aylar geçmesine rağmen geçtiğimiz haftalarda ikilinin barıştığı iddia edilmişti. Sonrasında iddiaların gerçek olduğu ortaya çıktı. İkilinin aşklarına yeniden şans vermeye karar verdikleri ve bu sefer evlilik planları yaptıkları ortaya çıktı. Kaldıkları yerden mutluluklarına devam etmek isteyen ikilinin planları istedikleri gibi olmadı. 

AHMET KURAL İDDİALARA YANIT VERDİ

Bugün sabah saatlerinde ünlü şarkıcı Sıla adliyeye giderek ifade verdi ve sevgilisinden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Gece ünlü oyuncunun evinde fazla alkollü olmasından dolayı bir kavganın yaşandığı öğrenildi. İddialara göre ünlü şarkıcı yerlerde sürüklenmiş, kafası duvarlara vurulmuş ve konu hakkında darp raporu almıştı. Sosyal medya hesabından da şiddet yaşadığı için susmayacağını ve şikayetinin arkasında olduğunu belirtmişti. Bu iddialar karşısında sosyal medyada Ahmet Kural'a karşı tepkiler çığ gibi büyümüştü. Ünlü oyuncu sessizliğini ilk kez bozdu. Açıklamalarında 'Aramızda çeşitli sebeplerden bir itişme olduğu doğrudur. Bende o sırada sadece kolunu tuttum. Ancak onun dışında ortaya atılan hiç bir darp iddiasını kabul etmiyorum bende gereken hukuki hakkımı kullanacağım' dedi. 

ahmet kural sıla açıklama