Darp Edildiğini Görünce Yanına Almıştı! Babasından Ayrılmak İstemeyen Minik Kızın Gözyaşları Yürek Dağladı

TAKİP ET

Antalya'da polislerin velayeti babada olan küçük kız çocuğunu alarak annesine götürmek istemesi üzerine babasından ayrılmak istemeyen küçük kızın gözyaşları yürekleri dağladı.

Antalya’da polislerin velayeti babada olan küçük kız çocuğunu alarak annesine götürmek istemesi üzerine babasından ayrılmak istemeyen küçük kızın gözyaşları yürekleri dağladı. 

Olay, Antalya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yaklaşık 7 yıl önce karısından ayrılan ve velayeti kendisinde bulunan fakat geride bıraktığımız Temmuz ayında velayeti anneye verilen küçük kızını görmeye giden baba darp şüphesiyle gittiği hastaneden kızı için darp raporu aldı. Alınan darp raporu üzerine küçük kızın velayeti yeniden babaya verildi. Babanın Isparta’da bulunan evine giden polisler çocuğu alarak annesine götürmek istemesi üzerine kızın gözyaşları ve feryatları yürekleri yaktı.

‘GİTMEK İSTEMİYORUM BABA’

Babanın darp raporu alması ve küçük kızın velayetinin yeniden babaya verilmesinden bir süre sonra baba ve minik kız yaklaşık 25 gündür Isparta’da beraber yaşamaya başladı. Babanın Isparta Gönen’de bulunan evine 7 Eylül tarihinde saat 20.30 sularında gelen polis ekipleri savcılığın verdiği talimatla çocuğun anneye teslim edileceğini söyledi. Bu sözleri duyan 7 yaşındaki D.N.K gözyaşlarına boğularak feryat etti. Küçük kızın yürekleri dağlayan anları kameraya yansırken ‘Gitmek istemiyorum baba, ben anneme gitmek istemiyorum.’ diyerek feryat ettiği görüldü. 7 yaşındaki D.N.K’nın verilen kararla dün annesine teslim edildiği öğrenildi.

 

Antalya küçük kız baba anne velayet feryat polis