Dansözlü yılbaşına rekor ceza! Korona partisi!

TAKİP ET

Yılbaşına nasıl girersen öyle gider derler. Bursa'da bir grup kişi yeni yıla dansözle girmeye çalışırken yüklü bir ceza ile üzüntü içerisinde girdi.

Bursa'da lüks bir rezidansta toplanan 11 kişi yeni yıla eğlenerek girmeyi planladı. Eğlenceyi dansözle de taçlandırmak isteyen kişiler 'unutulmaz' geceyi sosyal medyada paylaştı. Talihsizlik tam da burada başladı. Hareketli geceyi Bursa polisi de izledi. Görüntülerin ardından lüks rezidansa giden polis topluluğa rekor bir ceza kesti.

UNUTULMAZ YILBAŞI!

Dansözlü yılbaşı partisi Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir rezidansta gerçekleşti. Korona virüs tedbirleri kapsamında her türlü partinin ve ev toplanmasının yasaklandığı yılbaşı gecesinde dansöz çağırarak bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan 11 kişiye toplam 34 bin 650 TL ceza kesildi.

AH BU SOSYAL MEDYA!

Yılbaşı gecesi alkol alan grup, sosyal mesafe ve maske kurallarına uymadan eğlendi. Dairenin balkon ve salonunda eğlenip korona tedbirlerini ihlal eden grup, sosyal medyadan canlı yayın yaparak, o anların görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbar üzerine adresi tespit edip, daireye baskın yaptı. Dairede bulunan 11 kişiye, korona virüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150'şer TL’den toplam 34 bin 650 TL ceza uygulandı.