Dansöz Kıyafeti Giydirip Görüntüleri İnternete Veren Çeteye Baskın

TAKİP ET

İstanbul'dan kaçırmadan cinayete teşebbüs Yağma ve hrc kadar birçok suç olayına karışan ve geçtiğimiz yıl Osmanlı ocakları başkan yardımcısı Bahri Örnek'i silahla vurarak yaralayan bir organize suç çetesine 3 ilde düzenlenen operasyonda 22 çete şüphelisi gözaltına alındı. Çetenin Cezaevi'nde bulunan elebaşının verdiği talimatlar doğrultusunda birçok Yağma ve araç olayına karıştığı belirlenirken alacağını isteyen bir vatandaşı da kaçırarak dansöz elbisesi giydir dikten sonra görüntülerini internete verdikleri tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü organize suçlarla mücadele ekipleri genel olarak Zeytinburnu ve Esenyurt'ta faaliyet gösteren ve Cezaevi'nde bulunan Burak Demirhan isimli bir sağlık onun başını çektiği çetenin birçok vatandaşa karşı ya ama silahlı saldırı araç ve tehdit gibi Eylem yaptıklarını tespit etti. 

Cezaevinde bulunan Burak Demirhan’ın kardeşi olan ve abisi cezaevine girdikten sonra çetenin başına geçen Demirhan Demirhan ve adamlarına yönelik sıkı bir takip başlatan polis ekipleri geçtiğimiz yıl Zeytinburnu'nda Osmanlı ocakları Eski Başkanı Yardımcısı Bahri örnek e silahlı saldırı düzenlenmesi talimatını vermenin yanı sıra borçlu olduğu bir vatandaşın alacağını istemesi üzerine kendisini güpegündüz adamları ile kaçırıp kapattığı evde dansöz elbisesi giydirerek işkence yaptığını ve bunu internette paylaştığını belirledi.

Çetenin bu olayların yanı sıra bir Çok yağmur ve silah ticareti olayına karıştığı da belirlenirken set çetenin suç eylemlerini gerçekleştirdiğini tespit ettiği 24 üyesini yakalamak için bugün sabah saatlerinde İstanbul Organize ekipleri operasyon düzenledi. İstanbul Esenyurt Avcılar Küçükçekmece Bahçelievler Bakırköy Zeytinburnu ve Beşiktaş ilçeleri ile Kocaeli ve Sivas'ta eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda Savcılık tarafından haklarında yakalama kararı çıkarılan 4 şüpheliden 2'si gözaltına alındı. Ayrıca çetenin dışarıda bulunan ile başa Emirhan dönerin de yakalandığı öğrenildi. Ekipler bastın düzenlenen adreslerde yaptıkları aramalarda 4 tabancası pompalı tüfekle Bu tabanca ve tüfekler adet 368 mermi ve 54 pompalı kartuşu ele geçirdi. Pepee'nin 2 üyesinin yakalanması için çalışmalar sürerken zanlıların adreslerine yapılan baskınlar ile ilgili polis kamerası görüntüleri de paylaşıldı. 

son dakika istanbul operasyon çete son dakika haberi