Danla Bilic ve Aşkım Kapışmak Arasındaki "Şeref" Kavgası Mahkemeye Taşındı

TAKİP ET

YouTube'de çektiği videoları ile ünlü olan Danla Bilic ve ünlü yazar Aşkım Kapışmak arasındaki kavga mahkemeye taşındı. Danla Bilic daha önce çektiği bir video da aşkım kapışmak için 'Şeref yoksunu, karaktersiz' demişti.

YouTube'de çektiği videoları ile ünlü olan Danla Bilic ve ünlü yazar Aşkım Kapışmak arasındaki kavga mahkemeye taşındı. Danla Bilic daha önce çektiği bir video da aşkım kapışmak için ‘Şeref yoksunu, karaktersiz’ demişti.

Televizyon programlarına katılan ve yorumları ile dikkat çeken yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile Youtuber Neslihan Damla Akdemir arasında çıkan kavga mahkemeye taşındı.  YouTube'da Danla Bilic ismiyle tanınan ve çektiğim makyaj videoları ile ünlenen Akdemir,  kısa süre önce yayınladığı bir video sonunda Aşkım Kapışmak için “ şeref yoksunu, karaktersiz” İfadelerini kullanmıştı.

'KALÇALARINI GÖRELİM'
Aşkım Kapışmak bu sözler üzerine kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Danla Bilic hakkında suç duyurusunda bulundu. İstanbul aile Mahkemesi'ne korunma talepli dava dilekçesi veren Aşkım Kapışmak Geçtiğimiz günlerde ise Neslihan Damla Akdemir hakkında kişilik analizi yapmış ve ünlü Youtuber’a 'kalçalarını görelim' demişti. Kiloları ile her zaman barışık olan ve kendisiyle dalga geçen Neslihan Damla Akdemir ise Geçtiğimiz günlerde mide küçültme ameliyatı olmuştu.  Diğer yandan ünlü Youtuber Danla Bilic'in aylık 250 bin lira Kazancı olduğu da iddia edildi.

danla bilic danla bilic gerçek adı Neslihan Damla Akdemir youtuber aşkım kapışmak kavga mahkeme